HTML

Utazások egy képzeletbeli szörfdeszkán

Friss topikok

  • REM.: két és fél év múlva ugyanott. ugyanúgy. ugyanazért. nm éri meg. vagy a fasz tuggya. romhalmaz part... (2012.01.26. 03:32) Negyedik állomás: Pokol

Linkblog

2009.04.30. 16:24 MyGalaXY

Utazás előtt...

Miért a blog.hu? Mert csak itt volt elérhető a MyGalaXY név.

Miért név nélkül? Mert ez a blog amolyan titkos naplóféle. Ha kommentelni akarsz, vagy hivatkozni rám valahogy, a nevem NorriN RaDD.

Miért ''utazás egy képzeletbeli szörfdeszkán?'' Mert az Ezüst Utazó az egyik kedvenc karakterem. http://hu.wikipedia.org/wiki/Ez%C3%BCst_Utaz%C3%B3 eminenseknek:http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_Surfer .

Mi a lényeg? Soha nem irok át semmit utólag. Max. a helyesirasi hibákat javitom ki de azokat is csak akkor ha lényegében változtat a monda(nd)(t)on. A blogban továbbá egyetlen hosszu i betű sen lesz.

Éppen most döntöttem el, hogy szakitok az eddigi életvitelemmel és inkább magányos farkasként járom az utam ezután. A lehető legrosszabb helyre kerültem ugyanis, ezen a bolygón mindenki hazudik, könnyen csalódhatsz bárkiben. Ne vedd fel a telefont, ne válaszolj az offline message-ekre és egy idő múlva könnyebb lesz.

Deszkára fel,

Norrin

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mygalaxy.blog.hu/api/trackback/id/tr651095929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása